SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
B U S
Bredd - Utmanande - Seriösa

Bli medlem i Varla IBK
BLI MEDLEM
VARLA IBK

Välkommen till hemsidan för Varla Innebandy Kungsbacka!

Info om Innebandyskola hittar ni här: Innebandyskola »
Innebandyskolan för barn födda 2014 startar september/oktober 2020.

Ny medlem anmäler sig via formuläret: Anmälan »
Gäller nya spelare, tränare, föräldrarepresentant, stödmedlem och alla andra!
Är ditt barn eller du redan medlemmar i klubben så logga in uppe till höger eller kontakta ledarna i gruppen. 

Medlemsavgifter
Följ länken: Medlemsidan »

Vill du komma i kontakt med oss? Kontakt »
En solig dag i slutet av säsongen 2020/2021 fick vi äran att träffa Lisa och Hanna från Damlaget
2021-04-29 13:15
Damlagets Lisa Ekberg och Hanna Niklasson. Foto: Martin Caverö

Två glada tjejer som har spelat innebandy i Varla IBK sedan de började sina innebandykarriärer.

Lisa Ekberg, #47 - center, började spela innebandy när hon var 10-11 år

Hanna Niklasson, #8 - back/forward, började spela innebandy när hon var 7 år

 

Vi träffades en solig dag utanför Lindälvshallen och snackade lite om föregående säsong och kommande säsong. Mycket intressant på gång. Läs hela intervjun här nedan. 

 

Herrar Division 1
Kapten Åkerblom förlänger med herrlaget
2021-04-27 18:58, Herrar Division 1
#66 Anton Åkerblom Foto: Daniel Sannerholm

Nästa vecka startar herrlaget upp försäsongen inför nästa säsong och i samband med det passar kapten Åkerblom på att förlänga med moderklubben Varla IBK. Herrlagets #66 Anton Åkerblom har varit lagkapten i herrlaget under flera säsonger så det är en viktig truppförlängning vi kan presentera idag. 

 

- mycket glädjande att vår lagkapten förlänger med oss. Blomman är väldigt viktig för oss, inte bara som lagkapten för oss. Han är med sitt stabila backspel och speluppfattning en av våra absolut viktigaste spelare säger tränare Peter Jacobsson.   

Målvakter
Målvaktsträning med Tobias Jernsand
2021-04-14 21:04, Målvakter
Nu är det dags igen! Tobias Jernsand som driver målvaktsutbildning genom Next Level Golie, kommer till oss i Varla igen. Denna gång kallas seniorer och äldre juniorer (kallelse har gått ut till berörda).
Lindälvshallen 25 april kl 12-14.
 
Herrar Division 1
Poängkungen Adam Davidsson förlänger med herrlaget
2021-04-08 21:34, Herrar Division 1
#12 Adam Davidsson Foto: Daniel Sannerholm

Att en av de bästa spelarna i hela division 1, poängkungen #12 Adam Davidsson väljer att förlänga med Varla IBK spetsar till herrlagets trupp ytterligare inför kommande säsong. Adam toppade poängligan i division 1 södra då serien stoppades i höstas med sitt snitt på 4 poäng per match. Adam som är en notorisk målskytt ligger alltid högt upp i poänglistorna år efter år.  

 

Adam har Bräckans IBK som moderklubb men har sen säsongen 13-14 varit Varla IBK trogen.

 

- Adam är en karaktärsspelare för oss och betyder oerhört mycket för vårt lag med sin ödmjuka inställning och rutin. Adam gör alltid det oväntade på planen. Med Adam i laget vet du att du får en spelare som alltid producerar mål framåt men också sätter sina medspelare i bra lägen gång efter gång så det är oerhört roligt att Adam är med på vår fortsatta satsning säger tränare Peter Jacobsson.  

Herrar Division 1
Ny back med meriter förstärker herrlaget
2021-03-30 18:46, Herrar Division 1
Simon Norlin ansluter till herrlaget! Foto: Varla IBK

Herrlagets lagbygge fortsätter inför kommande säsong. Nu har man gjort klart med en ny spelare. Det är Simon Norlin som ansluter till laget den 1 maj från Lindås Rasta IBK´s allsvenska lag. Försäsongen för laget startar upp nu i maj då truppen samlas igen efter förra säsongen som blev avbruten i november.

 

Vi välkomnar Simon som har moderklubb Lindome IBK och trots sin unga ålder kommer han att tillföra rutin till Varlas herrlag då han redan fått känna på spel i SSL och Allsvenskan.

 

- Verkligen fantastiskt roligt att en spelare som Simon väljer att skriva på för Varlas herrlag. Med Simon i laget får vi in ytterligare en spelskicklig back i laget. Simon kommer komplettera laget perfekt och jag tror starkt på Simon, han kommer bli en grym tillgång för vårt lag säger tränare Peter Jacobsson.

 

 

Vi tog ett snack med Simon.

Rea på Klubbhuset
2021-03-27 18:08

I fredags den 26 mars klockan 09.00  startade vår samarbetspartner Klubbhuset sin VÅR-REA med monsterpriser på både kläder och innebandymaterial.

 

Klicka på länken och https://klubbhuset.com/sv-se/ och fynda.

 

Rean pågår tom 3 maj och gäller både på hemsidan och i våra butiker.

Herrar Division 1
Backgiganten Marcus Löfwander förlänger med Varla
2021-03-26 15:25, Herrar Division 1
Marcus Löfwander förlänger med Varla. Foto: Daniel Sannerholm

Att Varla fostrade #18 Marcus Löfwander förlänger med herrlaget är viktigt för truppbygget inför kommande säsong. Marcus var en viktig kugge i förstafemman den korta säsongen som var och kommer bli viktig framöver också.

 

- Att en av våra två kaptener i år förlänger med herrlaget ger signaler och i Mackan har vi en viktig karaktärspelare för vårt lag. Mackan har med sitt stabila backspel i år visat att han har väldigt mycket innebandy i sig och han gör mycket poäng från sin backposition säger tränare Peter Jacobsson

Herrar Division 1
Poängkungen Rasmus Idewald förlänger med herrlaget!
2021-03-24 18:37, Herrar Division 1
#10 Rasmus Idewald Foto: Daniel Sannerholm

Mycket glädjande har en av de mest framstående spelarna i division 1 #10 Rasmus Idewald förlängt med Varla IBK! Rasmus har varit Varla IBK trogen sen han kom till föreningen säsongen 15-16 och har alltid legat högt upp i poänglistorna.

 

- Att Rasmus vill satsa vidare med oss är fantastiskt roligt och glädjande. I Rasmus har vi en väldigt ödmjuk kille men även en av de absolut bästa tvåvägsspelarna i hela division 1. Rasmus är inte bara en fantastiskt bra målskytt utan gör även massor av assist. Du vet vad du får med Rasmus i laget säger tränare Peter Jacobsson

Karl Palbrant spelar med herrlaget 2021-2022
2021-03-21 22:54
#37 Karl Palbrant spelar med herrlaget kommande säsong Foto: Varla IBK

Varlas talangfabrik fortsätter att förse herrtruppen med talanger. #37 Karl Palbrant spelar med herrtruppen även kommande säsong. Karl är en hårt arbetande lagspelare som alltid ger allt på träning och match.

 

- Karl har varit en del av A-truppen säsongen som var och har gjort det bra. Jag tror stort på Karl, han är en kommande storspelare för Varlas herrlag säger tränare Peter Jacobsson. 

BLI MEDLEM
Folkspel
Nyheter från våra lag
Herrar Junior, 04/05 12:06 
Flickor 13/14 IB-Skola, 28/04 19:21 
Herrar Division 1, 27/04 18:58 
Pojkar 12 IB-Skola - Kungsbacka, 25/04 14:29 
Flickor 12/13 Anneberg, 16/04 23:17 
Målvakter, 14/04 21:04 
 
Sponsorer
Stöd VARLA IBK
Gräsroten
Facebook
Instagram #varlaibk
Instagram @varlaibkherr
Instagram @varlaibk_dam