STÖD VARLA IBK - HANDLA GENOM SPONSORHUSET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
B U S
Bredd - Utmanande - Seriösa
Flickor 11/12

Flickor 11/12
Innebandy för dig som är född 2011 och 2012
Träningstider: 
 
 

Välkommen och spela innebandy med flickor födda 2011/12!
Har du ett barn som vill testa innebandy? Va kul!

 

Hör gärna av er till någon av tränarna, innan första gången, men självklart kan man säga till i hallen att man har ett barn som vill testa på att träna. Vi i Varla har som policy att alla barn och ungdomar använder glasögon när vi tränar, det finns oftast att låna något reserv par av ledare. Men har ni möjlighet att låna av äldre syskon eller kompis är det självklart bästa alternativet.

 

Registrera ditt barn
För att verksamheten skall fungera behöver vi få lite information. Har man testat någon eller några gånger så är det dags att registrera barnet. Under medlemsidan hittar du anmälningsformulär. Anmälan »

 

Medlemskap
För att få spela match, måste barnet ha en licens. Det får man genom att betala medlemskap och träningsavgift. Detta gör man efter man har registrerat sig.  I medlem och träningsavgiften ingår ett träningsställ som består av tröja, shorts, och strumpor.

 
Sponsorer
Stöd VARLA IBK
Gräsroten
Facebook