STÖD VARLA IBK - HANDLA GENOM SPONSORHUSET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
B U S
Bredd - Utmanande - Seriösa
Dam A

Varla IBK Damer A

Välkommen till Varla IBK:s hemsida för damlaget!

 

Säsong 2023/2024:

 

Serier:

Damer Division 1 Halland och JAS DJ18 grupp H - Vi kommer till säsong 2024/2025 spela i Nya Division 2.

 

Träningar och aktiviteter, se kalendern.

 
Kontakt:

Är du intresserad av att provträna eller komma i kontakt med oss? Kontakta någon av ledarna:

Niklas Käll               076-391 81 01

Martin Caverö         076-135 53 96

Elin Bergstrand       070-639 15 22 

 

För att komma i kontakt med alla ledarna via mejl: damer@varlaibk.se

Andraplats i Linköping Floorball Games 2024
2024-05-12 12:10

Vi ställde upp damklassen i Linköping Floorball Games 2024, 19-21 april och slutade på andra plats.

 

Det blev förlust i finalen mot cupens starkaste lag Tyresö Trollbäcken, med allsvenska kvaliteter. Känslan var att vi hade gett allt i semifinalen där vi vände 0-2 till vinst 3-2 mot Borlänge, och orkade inte riktigt stå upp mot Tyresö Trollbäcken.


Vi gör trots det en riktigt bra cup och spelar så många matchen som möjligt och kommer så långt det går. Vi vänder två matcher från underläge och enda förlusten kommer i finalen.


Vi summerar en fin helg i Linköping och tackar supportrarna för stödet från läktaren!💜🖤

Vi söker dig som vill spela med oss
2024-03-28 20:57

Damlaget söker dig, utespelare eller målvakt som brinner för innebandy och vill spela och utvecklas i ett gott gäng!

 

Vi kommer till säsong 2024/25 spela med lag i Hallands nya divisioner 2 och 3, Juniorallsvenskan (JAS) och juniorserier. Det finns många olika möjligheter i klubben för dig som är intresserad av att spela med oss och du kan växa i föreningen som spelare med olika utmaningar utifrån dina egna ambitioner.

 

Vår satsning på damsektionen med mål och förväntningar utifrån spelarna själva och organisation ligger fast.

 

Varla Innebandyklubb, Hallands största innebandyförening, har många duktiga lag, alltifrån de yngsta barngrupperna till seniorlag.

 

Lagen inom Damsektionen är del av föreningens satsning på att få fler tjejer att spela innebandy och även ge dom som vill en bra chans att nå långt med sin innebandy.

 

Vill du komma och träna med oss, ta kontakt med någon av tränarna och så ses vi vid något av de tillfällen som presenteras ovan!

Nytt kontrakt med Varla - Maja Beus
2023-09-17 11:05

Maja spelade med vårat JAS lag redan förra säsongen och haft dubbellicens sedan januari. Nu har hon valt att helt gå över till Varla - Välkommen

 

- Maja har en grym inställning och tävlar varje träning. Hennes fysik och bollbehandling gör att hon är väldigt stark i duellspelet. Maja har också ett bra avslut, säger tränare Jonas Gustafsson. 

 

Läs intervjun med Maja här nedan

Nova Vlasak, ny spelare i Damlaget
2023-09-13 17:16

- Nova har under de första veckorna visat att hon är en målvakt som håller hög klass. Novas personlighet och målvaktsspel ger ett tryggt intryck och hon vill mycket med sin innebandy, säger tränare Jonas Gustafsson.

Ny spelare i Damlaget, Molly Fallai
2023-08-29 20:45

Molly är en ambitiös och positiv person med en god spelförståelse och bra räckvidd. Det ska bli kul att se hennes utveckling under säsongen, säger tränare Jonas Gustafsson.

Lina Landgren, ny spelare i Damlaget
2023-08-27 16:48

- Lina bjuder på sig själv till laget. Hon har ett bra avslut och kommer kunna ta stora steg framåt i sitt spel under säsongen säger tränare Jonas Gustafsson.

Linköping - Floorball Games 2023 !
2023-04-17 15:30
Varlas Damlag har varit iväg på nya Cupäventyr i Linköping med stora framgångar under helgen (14-16/4).
 
Varlas Damlag deltog i "Linköping Floorball Games " som är den största årliga ungdoms- och idrottsturneringen i Linköping som samlar många olika lag ifrån söder till norr i Sverige .
 
Linköping Floorball Games är en av Sveriges snabbast växande innebandycuper.
 
Efter att ha vunnit Gruppspelet på ett övertygande sätt mot lag som Arboga (4-2) , Strömsbro (4-1) och Tyresö (3-0) blev man gruppsegrare .
 
Som seriesegrare gick man direkt till Semifinalspel där  Salem ifrån Stockholm väntade och efter en tät och hård drabbning vann man med 2-1.
 
I finalen väntade Borlänge IBK och med ett bra målvaktsspel och passningsspel samt tålamod så kunde man nöta ner Borlänge och vann med 2-0 och därmed Cupen.
 
En Cuphelg som slutade med Vinster och inga förluster och ett imponerande spel ifrån Varlas Damlag.
 
Vi Ledare tackar för en Spännande och Härlig Cuphelg  .💪🤠👍
Inbjudan till provträning
2023-04-13 23:02

Om du älskar innebandy och vill utvecklas så är kanske du vår nya medspelare?

Damlaget och Damjuniorerna söker dig, utespelare eller målvakt som brinner för innebandy. Vi är ett gott gäng som gillar att träna och spela matcher ihop och även trivs och umgås vid sidan av plan.

 

Vi spelar med lag i Hallands Division 1, 2, Juniorallsvenskan (JAS) och Mörkröd Juniorserie. Det finns många olika möjligheter i klubben för dig som är intresserad av att spela med oss och du kan växa i föreningen som spelare med olika utmaningar utifrån dina egna ambitioner.

 

Vi har en mycket spännande framtid där vi satsar på Damsektionen med nya mål och förväntningar utifrån ledning och organisation. Den gångna säsongen visar att vi är på rätt väg med kval till Allsvenskan och play off i JAS.

 

Varla Innebandyklubb, Hallands största innebandyförening, har många duktiga lag, alltifrån de yngsta barngrupperna till seniorlag. Damlaget och Damjuniorerna är del av föreningens satsning på att få fler tjejer att spela innebandy och även ge dom som vill en bra chans att nå långt med sin innebandy.

 

Du är välkommen på provträning hos oss! Tveka inte att ta kontakt med någon av ledarna. (Fler tillfällen än de nedan erbjuds. Hör med en ledare)

  • Provträningstillfälle 1 – Torsdag 20 april kl. 19:15 - 21:20 i Lindälvshallen
  • Provträningstillfälle 2 – Torsdag 27 april kl. 19:15 - 21:20 i Lindälvshallen

 

 

Varla IBK Dam - vinnare av Division 1 Halland 2022/23!
2023-03-13 15:06
Härliga bilder från finalen (egna bilder samt bild från prisutdelningen från Hallands IBF)

Söndag 2023-03-12: Vinnare i Division 1 Halland 2022/23!

 

I den tredje och avgörande finalrundan vinner vi mot Onsala med 3-1 och därmed vinner vi finalomgångarna med 2-1 i bäst av tre. 


Det har varit en serie med många tuffa matcher och semifinalerna mot Kusten var jämna och det krävdes förlängning i tredje matchen för att ta oss till final! Väl i finalen, som också spelades ”bäst av tre” hade Onsala fördel av att börja med hemmamatch i Presse. Dock var vi det hetaste laget och tog en seger med 4-2. Nästa finalmatch, i torsdags, där vi hade chans att avgöra, spelades i Sporthallen. I den matchen var Onsala mest taggade och lyckades vinna med 4-5. Vi hade gjort en bra insats, men var inte nöjda. Så var det dags för den tredje finalen. I Presse. Mycket folk.
Vi hade erfarenheterna från i torsdags med oss och tjejerna hade bestämt sig för att göra sitt absolut bästa! Och vi gör en grym match som slutade med vinst och ett lyckligt lag!
Greta Gustafsson fick utmärkelsens matchens spelare i Varla - grattis!


Vi njuter nu av segern för att sen ladda om inför nästa helg då vi har både kvalmatch till Allsvenskan borta mot Bergs IK och playoffmatch i JAS borta i Lund!

 
Sponsorer
Stöd VARLA IBK
Gräsroten
Facebook