SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
B U S
Bredd - Utmanande - Seriösa
Herrar Div. 2/JAS

Beslut om idrott för äldre ungdomar
2021-02-07 16:32

Torsdag 5 feb meddelande regeringen att idrotts- och fritidsaktiviteter för ungdomar i gymnasieåldern födda 2002 och senare ska kunna hålla öppet. De äldre ungdomarna undantas därmed liksom de yngre barnen från den nedstängning av kommunala idrotts och fritidsanläggningar som vi har för att minska smittspridningen.


Beslutet tas dock av respektive kommun och i Halland har vi under pandemin jobbat för att hålla Halland helt, det vill säga ha samma regler och anpassningar av verksamheter i hela Halland. Vi samråder därför med de andra kommunerna i Halland och med Länsstyrelsen och smittskyddsansvariga på Region Halland.


Vi har idag fredag 6 feb beslutat att tillåta även de äldre ungdomarna födda 2002 och senare att idrotta i kommunala idrottsanläggningar, både inomhus och utomhus. Det är dock viktigt att påpeka att föreskrifter och allmänna råd måste följas.


Detta gäller från och med den 6 februari 2021.

 

 

Hälsningar

Marie Persson

Enhetschef

Förenings & förvaltningsstöd

---------------------------------------

Kungsbacka kommun

Kultur & Fritid

Box 10071

434 21 Kungsbacka


Nyhetsarkiv
Bäst i Halland 20192019-12-11 21:20
 
Sponsorer
Stöd VARLA IBK
Gräsroten
Facebook
Instagram #varlaibk
Instagram @varlaibkherr
Instagram @varlaibk_dam