Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
B U S
Bredd - Utmanande - Seriösa
Herrar Junior

Välkommen till Varla IBK Herr Junior!
Träningstider
Här finns alltid våra träningar och matcher: Kalender »
Om du INTE kan komma på träning: Meddela i WhatsApp-gruppen eller SMS:a tränare!


Planera samåkning, läs och skriv kommentarer - följ oss på Facebook.


Dagläger i Fjärås på lördag!
2020-09-24 21:28

Nu på lördag 26/9 är det dags för dagläger i och omkring Fjärås Idrottshall! 


Vi samlas kl 11.00 och avslutar kl 16.30. Det kommer att bli träning både utomhus och inomhus. Förutom det så äter vi lunch tillsammans (Johns farmor och farfar levererar hemlagat) och killarna kommer också få fylla på med frukt under eftermiddagen.


Senast på lördag vill vi att ni Swishar 50 kr till 0723-299005 (ev överskott landar i lagkassan).


Vi ses fram emot en rejäl innebandylördag! 

Info inför Salming Start Cup
2020-09-02 21:36
Kort info inför Salming Start Cup

Till helgen är det dags för vår uppstartscup i Askim, Salming Start Cup. Det blir lite annorlunda förutsättningar jämfört med en normal cup, men det tror jag inte förvånar någon. Den viktigaste är att inga förutom spelare och ledare tillåts komma in i hallarna under cupen. Både grupp- och slutspel spelas komprimerat på fredag resp söndag kväll. Laget har då tillgång till samma omklädningsrum hela kvällarna.


Cupens resultat och matcher hittar ni här: https://www.procup.se/cup/cupresclassgroup_skin02.php?Cup=33985&Klass=P03%2F04


Ni kommer att kunna följa matcherna via livematchrapportering i appen Innebandy, dvs samma som senare också kommer att användas för seriematcherna. Det pratas om att våra slutspelsmatcher kommer att streamas av cuparrangören och vi funderar själva på att streama gruppspelsmatcherna. Vi återkommer…!


Vi samlas på plats utanför Askims Sporthall kl 16.00 på fredag. Vi vill att alla killar kommer till samlingen med tidig middag eller rejält mellanmål i magen för att orka. Alla tre gruppspelsmatcher på fredag em/kväll:

1.       Kl 17.00 mot Mölndals IBF

2.       Kl 19.00 mot Träslövsläge IF

3.       Kl 22.00 mot FBC Lerum


Kvällsmat/middag

Mellan match 2 och 3 håller vi ihop och äter middag (förhoppningsvis utomhus vid hallen) och tar en promenad tillsammans för att få lite luft. Det kan vara medhavd mat men det kommer även finnas ett café utomhus som kommer att ha ”matiga sallader med kyckling eller fetaost” för 70 kr. Vill man köpa sallad så håller vi ihop en förbeställning för att vara säkra på att få, meddela Johan med vilken sallad ni vill förbeställa (sms: 0723-299005 eller via lagets Whatsapp-grupp) och gör det senast fredag morgon kl 09.00!


Äntligen drar säsongen igång med lite matcher! 

Sommarbrev från innebandytränarna!
2020-07-06 14:42

Idag är dagen då vi egentligen skulle ha satt oss på bussen ned mot Prag men innebandyvåren och -sommaren blev inte alls som vi hade tänkt oss.


Men – vi lämnar det bakom oss och blickar framåt. Killarna lämnar nu grundskolan bakom sig och börjar på gymnasiet och i innebandyn går vi ifrån att heta P04 till att bli Herr Junior. Vi skickade i början av juni ut en kallelse för att kolla läget i truppen inför kommande säsong och kom fram det härliga resultatet att nästan alla fortsätter! Med lite tillskott i laget så betyder det att vi går in i säsong 20/21 med en trupp på 25 killar - riktigt kul att så många vill fortsätta med innebandy och att vara en del av vårt lag!

Ingen cup i Prag i sommar
2020-05-15 17:55

Det är nu formellt klart att vi inte kommer att spela Prague Games i sommar. Cupen är inte (ännu) inställd men vi har avbokat vår plats i cupen och vi satsar på att spela cupen nästa sommar istället. Detta är något som vi ledare alla är överens om. Det innebär att pengarna som vi jobbat ihop fortfarande ska användas till cupen i Prag även om det blir nästa år. Att vi gör så här känns också rätt gentemot alla som köpt New Body och ullsockar av oss alternativt fått sin julgran hämtad för att vi ska kunna åka till Prag.


Det här är såklart riktigt tråkigt, vi är många som hade sett fram emot cupen och resan tillsammans. Men att det inte skulle bli en cup har känts ganska givet ett tag nu. Vi känner lite extra för de killar som redan har bestämt sig för att sluta med innebandyn efter denna säsong. 

Till veckan drar vi äntligen igång med träning igen!
2020-05-10 10:49

Utefys i Kungsbackskogen from mån 11 maj

På måndagar kl 18.00-19.15 kör vi innebandyanpassad utefys i Kungsbackaskogen. Det blir som vanligt en blandning av intervallbaserad konditions- och styrketräning.


Teknikinriktad innebandyträning

Vi har bokat tre halltider under maj för innebandyträning. Vi anpassar träningen efter rådande tider (undviker närkontakt) och antal deltagare. Ombytta och klara samt att ni duschar hemma. Ni följer de riktlinjer som är uppsatta och känner ni er det minsta sjuka stannar ni hemma!


·       Tors 14 maj kl 19.30-21.00 Lindälv

·       Tis 19 maj kl 19.30-21.00 Lindälv

·       Tors 28 maj 19.30-21.00 Lindälv


Kalendern är uppdaterad med alla just nu planerade träningar. 

 
Sponsorer
Stöd VARLA IBK
Gräsroten
Facebook
Instagram #varlaibk
Instagram @varlaibkherr
Instagram @varlaibk_dam