SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
B U S
Bredd - Utmanande - Seriösa
Herrar Junior

Välkommen till Varla IBK Herr Junior!
Träningstider
Här finns alltid våra träningar och matcher: Kalender »
Om du INTE kan komma på träning: Meddela i WhatsApp-gruppen eller SMS:a tränare!
 
Planera samåkning, läs och skriv kommentarer - gå med i vår slutna Facebook-grupp.
Snart dags för P04s ”Prag-resa” till Järfälla!
2021-11-02 09:51

Här kommer den sista informationen som ni (f.d Varla P04) behöver inför Scorpions Cup. 

  • Tider för avresa och hemresa
  • Spelschema och resultat
  • Live stream av matcher
  • Packlista
  • + hur ni kan följa laget hemifrån mm.
Scorpions Cup i Järfälla 4-6 november
2021-10-11 17:17

[Den här nyheten gäller f.d Varla P04]

 

Det blev tyvärr inget Prag för våra P04-or men just nu talar väl det mesta för att det i alla fall blir Järfälla! Scorpions Cup närmar sig och vi ser riktigt mycket fram emot det! Vi blir ett gäng på 12 spelare och 3 tränare som åker upp för att ha ett par riktigt roliga dagar tillsammans och inte minst fajtas mot ett gäng Stockholmslag.

Som vi informerat om tidigare så blir det en all-inclusive-cup där resa, all mat och hotellboende ingår i det överkomliga priset 0 kr/spelare. Det kommer även att ingå lite överraskningar...

Lägesuppdatering
2021-03-05 09:45

Här kommer en uppdatering av läget för träning och serier! Vi har kommunicerat med killarna på träningar och hoppas att det mesta nått er, om inte så kommer det här. Vi har även lite specifik information som rör det tidigare P04-laget.

Gemensam fysträning
2021-01-20 15:46
"Vad är roligast med innebandy?" Varla IBK Herr Junior - dec 2020
Det är viktigt att vi får chansen att både ses i laget och underhålla kondition och styrka i väntan på att vi får börja träna och spela matcher igen. Vi kommer därför att from lördag 23 jan (och så länge situationen kräver det) att köra ett gemensamt utefyspass/vecka: 

  • Lördagar kl 11.00-12.15, Kungsbackaskogen (samling 11.00 vid kyrkogårdens parkering). 
Utöver det gemensamma utefyspasset kommer spelarna att få till uppgift att köra minst ett ytterligare fyspass/vecka individuellt.

Direktiv för vår gemensamma utefystränig
Vi kommer att följa gällande direktiv vilket just nu innebär: 
  • Laget delas på träningen upp grupper om max 8 spelare. För att kunna förbereda grupperna så skickas kallelser till dessa träningar. 
  • Samåkning till och från träningen får inte ske. 
  • (Gemensamt ombyte och dusch får inte ske. Är inte aktuellt för utefyspassen ändå.)
Vi följer givetvis utvecklingen avseende nya direktiv för träning och match och kommer att hålla laget informerat här förändringar sker!

/Tränarna
Lagmöte inför jul, status och egen träning
2020-12-21 19:40
"Gemenskapen", "vinna", "utvecklas", "matcher", "träning" och de andra svaren på vad som är roligast med innebandy
Vi genomförde ikväll ett kort lagmöte - det var alldeles för länge sedan vi sågs! 
Update från Varla IBK Herr Junior!
2020-12-15 11:45

Det är inget annat än supertrist att vi inte kan träna innebandy eller spela matcher tillsammans! Det är såklart bara ett par av många anpassningar som vi behöver göra just nu i våra liv för att minimera smittspridningen.


Mitt i denna innebandypaus så ska du komma ihåg att du, precis som tidigare, är en superviktig del av vårt lag! Och, är det något som är säkert mitt i all osäkerhet som nu råder, så är det att vi kommer att träffas igen för att träna och spela matcher ihop (frågan är bara när).

Träningsschema - utefys på egen hand v 46-47
2020-11-08 15:43
Som ni vet så kommer vi inte att köra gemensam träning med laget förrän tidigast from 25 november. Det betyder att alla kommer att behöva ta ansvar för att träna på egen hand för att inte tappa både i kondition och styrka. 

Här kommer ett träningsschema för kommande två veckor, 2 pass/vecka. Alla pass består av en konditionsdel och en styrkedel. Konditionspassen är uteslutande intervallpass. Ett tips för att kunna köra dessa är att använda en träningsapp såsom t ex Runkeeper. 

Träningar och matcher pausas t.o.m 24 november
2020-11-03 14:44
"Folkhälsomyndigheten, smittskyddsläkarna i region Halland, Jönköping och Örebro och länsstyrelserna har beslutat om skärpta allmänna råd för personer som vistas i respektive län. Beslutet gäller till och med den 24 november, men kan förlängas." Läs mer: 
 
Sponsorer
Stöd VARLA IBK
Gräsroten
Facebook