SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
B U S
Bredd - Utmanande - Seriösa
Herrar Div. 1

Kenny Nakamura klar för Varla
2022-06-14 15:11

Vi är väldigt glada att Kenny har skrivit på för Varla, han har en kombination av teknik och spelsinne som passar oss bra. Dessutom tror vi att Kenny hittar sin plats i laget snabbt och utvecklingspotentialen är väldigt hög. En win-win situation, välkommen till Varla Kenny!

Läs intervjun med Kenny här nedan.

Hej Kenny och välkommen till Varla. Det är jättekul att du vill ansluta till vårat herrlag, hur känns det? 

Tack så mycket! Det känns väldigt kul och det är något jag sett fram emot faktiskt och att få spela på division 1 nivå. Det skall bli kul.

 

Berätta lite om din innebandybakgrund för dem som inte vet vem du är 

Jag heter Kenny Nakamura och har spelat center i nästan hela mitt liv. Kommer från Warberg och har spelat där också hela mitt liv. Jag har en syster som spelar innebandy i damlaget men hon skall tyvärr lägga ner nu för hon skall ut och resa. 

 

Vi har i dagarna fått veta att vi skall spela i Div 1 Västra Götaland. Vad känner du inför det och hur tror du att det kan bli? 

Det skall bli kul. Jag har ju mött flera av lagen redan innan så man vet ju vilka man möter. Det finns  mycket duktiga lag i Göteborg så det skall bli roliga fighter.  

 

Vad gör du när du inte spelar innebandy 

Just nu går jag i skolan (Samhäll) och skall snart ta studenten. Jag gillar att vara med vänner, spela fotboll som jag tyvärr får lägga ner nu då. Framöver skall jag jobba på Vagabond, skoföretag 


Nyhetsarkiv
Varla tog sjunde raka2023-01-20 23:18
 
Sponsorer
Stöd VARLA IBK
Gräsroten
Facebook