STÖD VARLA IBK - HANDLA GENOM SPONSORHUSET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
B U S
Bredd - Utmanande - Seriösa
Herrar Division 1

Ny spelare i herrlaget - Fabian Fallai Uddenmyr
2023-09-19 21:05

- Jag har följt Fabbe under en säsong i Warbergs Akademi och han är en spelare med kraft i allt han gör. Han tvekar inte i närkamper. Han försöker alltid vara först på bollen och har bra speed i benen. Fabbe har också vassa avslut och ger allt på matcher och träningar.Det skall bli kul att fortsätta följa Fabbes utveckling med oss i Varla IBK, säger sportchef Fredrik Biörsmark.

 

Läs intervjun med Fabian här nedan

 

Hej Fabian och välkommen till Varla. Det är jättekul att du vill ansluta till vårt herrlag, hur känns det?

Jag tycker det känns både roligt och spännande att få testa på Div1 i ett nybyggt och ungt Varla. Många av grabbarna har jag tidigare spelat med i Warberg och resten har jag spelat matcher mot. 

 

Berätta lite om din innebandybakgrund för dem som inte vet vem du är. 

Jag började lira innebandy när jag var 6 år gammal i Onsala IBK och lirade där tills året 2021 när jag anslöt till Warbergs JAS och division 2 lag strax efter SDFSM. Under tiden i Warberg fick jag lira o utvecklas med många bra spelare och fick tillslut åka upp till innebandyfesten under mitt sista år i JAS.

 

Vilken typ av spelare och lagkamrat är du?

Jag skulle beskriva mig som en snabb spelare med ett vasst avslut som alltid tar jobbet. Som lagkamrat är jag den spelaren som skojar runt och snackar med alla.

 

Hur tror du att säsongen 23/24 kommer att bli för dig och herrlaget i Div 1 Västra Götaland

Säsongen tror jag kommer bli tuff och det är nytt motstånd för de flesta i truppen som tidigare spelat på lägre divisioner och juniorallsvenskan. Jag hoppas på så mycket speltid som möjligt och att man även kommer få presentera sig i protokollet under säsongen. 

 

 
Sponsorer
Stöd VARLA IBK
Gräsroten
Facebook