STÖD VARLA IBK - HANDLA GENOM SPONSORHUSET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
B U S
Bredd - Utmanande - Seriösa
Herrar Division 1

Viktor Biörsmark välkommen tillbaka
2023-08-13 17:10

Vi välkomnar Viktor Biörsmark tillbaka till Varla. Viktor kommer närmast från Warbergs Herrakademi där han spelade säsongen som varit. Innan avstickaren till Warberg spelade Viktor i Varlas utvecklingslag och nu kommer han hem igen. 

 

Viktor har under sin tid i Warberg tagit stora kliv och utvecklat sin innebandy. Han har höga ambitioner och det kommer bli spännande att följa honom i Varlatröjan igen säger tränare Daniel Bystedt. 

 

Läs här nedan intervjun med Viktor

Hej Viktor och välkommen till Varla. Det är jättekul att du vill ansluta till vårt herrlag, hur känns det?

Tack så mycket, det känns jättebra. Det är väldigt spännande och jag kommer utvecklas mycket med laget. Ett mål man alltid haft som ungdom är att få komma upp och känna på herrlaget så det ska bli superkul. 

 

Berätta lite om din innebandybakgrund för dem som inte vet vem du är

Jag har sen tidigare år alltid tillhört Varla så många känner nog igen mig härifrån och jag har spelat här sedan jag var 6-7 år. 

Förra säsongen fick jag frågan om att gå över till Warberg vilket jag såg som en rolig och utvecklande utmaning. Körde en säsong där och det räckte innan jag återvände till Varla igen. 

 

Vilken typ av spelare och lagkamrat är du? 

Jag är en pressande forward som gillar att dra upp farten i mitt spel. Jag trivs framför kasse och gillar att göra poäng. När det kommer till träningen ger jag allt vad jag har, men ser också till att man har roligt med killarna utanför innebandyn.

 

Hur tror du att säsongen 23/24 kommer att bli för dig och herrlaget i Div 1 Västra Götaland

Jag tror att säsongen 23/24 kommer bli rolig och utmanade. Jag ser verkligen framemot att dra igång och tävla för klubben igen. Jag hoppas att jag kommer kunna leverera lite poäng till grabbarna men tar match för match och viktigast är att vi vinner som lag. Vi vet att det kommer bli tufft men jag har en god känsla så jag får lita på den. 

 

Vad gör du när du inte spelar innebandy?

Utanför innebandyn jobbar jag och hänger gärna med vänner när det finns tid.

Även golf är något jag brukar köra en del när det inte är säsong.

 

 
Sponsorer
Stöd VARLA IBK
Gräsroten
Facebook