STÖD VARLA IBK - HANDLA GENOM SPONSORHUSET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
B U S
Bredd - Utmanande - Seriösa
Herrar Division 1

Oliwer Olsson klar för Varla IBK
2023-07-13 22:45

Sportchef Fredrik Biörsmark: Att Oliwer blir en del i vårt fortsatta lagbygge känns fantastiskt bra. Oliwer har massvis av erfarenhet vilket är mycket positivt både för laget och Oliwers fortsatta utveckling. Vi hälsar Oliwer varmt välkommen till oss i Varla IBK

Välkommen till Varla. Det är jättekul att du vill ansluta till vårt herrlag, hur känns det?

Stort tack! Det känns bra och väldigt spännande. Det ska bli kul med nya utmaningar och att lära känna mina nya lagkamrater. 

 

Berätta lite om din innebandybakgrund för dem som inte vet vem du är.

Jag startade min innebandykarriär som liten i Warberg. Sedan dess har jag spelat där och de sju senaste säsongerna i herrlaget. Genom åren har jag hunnit med att spela SSL, Allsvenskan och i distriktslaget.

 

Vilken typ av spelare och lagkamrat är du?

Jag är en hårt jobbande spelare som alltid ger 100% på planen. Min främsta styrka är det fysiska spelet och jag gillar när det smäller på plan. Jag är väldigt seriös när det kommer till träning och match, men jag är också den som gillar att skoja och ha en bra stämning i omklädningsrummet. 

 

Hur tror du att säsongen 23/24 kommer att bli för dig och Herrlaget i Div 1 Västra Götaland?

Jag ser fram emot säsongen och förhoppningarna är att både jag och laget utvecklas under året. Jag har en bra känsla om att det kommer räcka långt. 

 

Vad gör du när du inte spelar innebandy?

Till vardags jobbar jag på Varberg Energi. När jag inte jobbar gillar jag att träna och umgås med vänner och familj.

 
Sponsorer
Stöd VARLA IBK
Gräsroten
Facebook