Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Varla IBK P-04 Svart!
Träningstider

  • Tisdagar 19.45-21.30 Forsgläntan
  • Torsdagar: 19.00-20.45 Lindälvshallen.
Om du INTE kan komma på träning, meddela oss på varlap04svart@gmail.com eller SMS:a!
Planera samåkning, läs och skriv kommentarer - följ oss på Facebook.

Här finns alltid våra träningar och matcher: Kalender »
Klicka på närmast kommande matcher och du kan se  truppen som är kallad.

Följ/rapportera våra matcher direkt i Sportswik-appen!
Anmälan till Fair Play Cup & Warbergsspelen
2019-01-09 10:01
Det är dags att planera vårens två cuper, Fair Play Cup (5-7 april) och Warbergsspelen (12-14 april). Kallelser till båda cuperna kommer att skickas idag och vi ber er att besvara båda så fort som möjligt. 

Framförallt är det bråttom att svara på Warbergsspelen. Anledningen är att vi har ett lag anmält men kan tänka oss att anmäla ett lag till beroende på hur många vi blir. Det finns bara 3 plats kvar i vår grupp så vi måste i så fall vara snabba. 
Individuell träning på jullovet!
2018-12-20 18:37

Som ni kanske har hört där hemma redan så har vi under de senast två veckorna i samband med träningarna haft korta enskilda samtal med killarna där vi har stämt av deras utvecklingsplaner (med nästan alla). Vi har utgått ifrån de styrkor och utvecklingsområden som killarna själva dokumenterade på lägret i Varberg och hur de under hösten har jobbat med dessa.


Många av aktiviteterna som killarna har i sina utvecklingsplaner kan de utföra själva hemma. När nu jullovet startar så får ni gärna peppa killarna lite extra att träna själva. Ett tips som kan hjälpa till är att det är gratis för skolungdomar att träna Friskis & Svettis under jullovet, läs mer här:  https://www.friskissvettis.se/Kungsbacka/Nyheter/Jullov-2018

Information om Gothia Innebandy Cup 2019: 3-6 januari
2018-12-19 14:29

Det närmar sig Gothia Innebandy Cup och här kommer (troligtvis) all information ni behöver. 

Gothia Innebandy Cup
2018-12-13 13:43
Nu är vår grupp och våra gruppspelsmatcher klara för Gothia Innebandy Cup. Ni hittar dem både här: https://results.gothiainnebandycup.se/2019/team/19718259 och såklart i lagets egen Kalender!
Kiosk- och Sekretariatsplanering - hösten 2018
2018-10-16 23:30

Här är planeringen för bemanning av kiosk och sekretariat för höstens hemmamatcher (utifrån de val av grupp som gjordes på föräldramötet): 

Varla P4 Svart - Kiosk o Sek hösten 2018.docx »


Notera: Med tanke på att vi har lag i två serier så finns det ingen garanti att er innebandyspelande son blir kallad till att spela just den match som ni ska jobba i kiosk eller sekretariat i. 


Som det står i själva dokumentet, ni är själva ansvariga för att byta pass mellan varandra om en dag/tid inte skulle fungera.


/Åsa Mentzer (kiosk) och Veronika Löfman (sekretariat) via Johan

 
Sponsorer
Stöd VARLA IBK
Gräsroten
Facebook
Instagram #varlaibk
Instagram @varlaibkherr