Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
B U S
Bredd - Utmanande - Seriösa
Pojkar 04

Välkommen till Varla IBK P-04!
Träningstider
  • Måndagar 20.30-22.10  i Lindälv
  • Onsdagar 18.00-19.30 i Fjärås
  • Torsdagar (jämna veckor) 19.45-21.30 i Tingbergshallen
Om du INTE kan komma på träning: Meddela i WhatsApp-gruppen eller SMS:a tränare!
Planera samåkning, läs och skriv kommentarer - följ oss på Facebook.

Här finns alltid våra träningar och matcher: Kalender »
Vårens cuper
2020-01-27 16:16
För att vi ska hålla igång efter att seriesäsongen tar slut och inför Prague Games, så har vi anmält ett lag till tre olika cuper. Alla är sova-hemmacuper: 

1. Warbergsspelen 3-5 april
2. Mölndals Ungdomscup 17-19 april
3. Göteborg Cup 30 april - 3 maj 

Alla ligger givetvis i Kalender ». Kallelser skickas ut senare!
Våren med laget
2020-01-08 08:55
  • Nu på söndag 12/1 drar vårens seriespel igång med vår Göteborgsserie (kallelse skickad), nästa helg drar även Hallandsserien igång. Givetvis är Kalender » uppdaterad med alla matcher och träningar!
  • Denna vecka har vi även premiär för vår torsdagsträning i Tingbergshallen som vi kommer att köra varannan vecka, jämna veckor alltså.
  • Vårens sekretariats- och kioskplanering är klar och ni hittar den här denna gång: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1JgFbtvGbzvEjobZbSFAMsDAEg-HdH8i7W1qfU32VoCE/edit#gid=0.
    • Veronica och Roger Löfman har varit generösa nog att ta ansvar för sekretariatet i alla hemmamatcher, men där kan såklart behövas förstärkning vid ev sjukdom. 
  • Vi tränare kommer att i denna vecka sätta oss ned och fastställa vårens cuper och kommer att informera om dessa så fort det är bestämt. Mtp sommarens Prag-cup så siktar vi prelminärt in oss på sova-hemma-cuper i första hand.
  • Som ni kanske redan har märkt så finns det en ny app tillgänglig som heter Innebandy. Där hittar ni alla våra seriematcher och där kommer ni, precis som förr i SportsWik, att kunna kommentera och lägga in bilder från matcher. 
Vi ses snart i en hall!
Gothia Innebandy Cup: Sekretariats- och sargvaktspass
2019-12-26 22:00

Som vanligt så ska vi föräldrar bemanna några arbetspass i Gothia Cup. Precis som förra året så har Varla IBK bara hand om planer i Prioritet Serneke Arena vilket innebär att det bara handlar om sekretariat och sargvakter, inte kiosk. 

Information om Gothia Innebandy Cup 2020: 3-6 januari
2019-12-16 15:35

Det närmar sig åter Gothia Innebandy Cup och här kommer (förhoppningsvis) all information ni behöver. 

Uppdaterade träningstider/-platser samt kommunikation spelare-tränare
2019-12-04 15:27
Nya träningstider och -platser
Som många av er redan vet så är det stor brist på halltider i kommunen. Samtidigt finns det lag som vuxit och har så många på träningarna att kvaliteten blir lidande, däribland både herrarnas A-lag och juniorer. Det här är bakgrunden till att träningstider nu justeras vilket även påverkar oss. 

Nästa vecka, v 50, tränar vi: 
Mån 9/12 kl 20.30-22:10, Lindälv
Ons 11/12 kl 19.15-20.50, Fjärås IH

From v 51 tränar vi:  
Mån kl 20.30-22.10, Lindälv
Ons kl 18.00-19.30, Fjärås IH
Tors kl 19.45-21.30, Tingbergshallen (varannan vecka: jämna veckor)

Givetvis är Kalender » uppdaterad med de nya träningstiderna!

Kommunikation spelare - tränare
From nu så vill vi att killarna själva kommunicerar med oss tränare för att t ex meddela när de är sjuka/skadade inför träning eller match. Vi känner att det är ett ansvar som de redo för att ta och vi hoppas att det samtidigt avlastar er föräldrar. Många av killarna gör det redan.

Det finns nu WhatsApp-grupp (app för chat) för laget som alla vi tränare också finns med i. Det betyder att man når alla tränare med samma inlägg. Vi ska nu se till så att alla killar ansluter till gruppen. Vill en kille kommunicera direkt med en enskild tränare via telefon/sms så är det förstås också helt ok. Vi tränare kommer också att använda WhatsApp-gruppen för påminnelser om rätt förberedelser inför träning och match (sova, äta, packa rätt utrustning osv) - dvs sådant som är spelarnas eget ansvar.

Givetvis så ska ni föräldrar fortsätta att använda vår Facebook-grupp när ni vill kommunicera med andra föräldrar kring t ex samåkning till match (eller planering av nya AW....). Vi tränare kommer också att fortsätta att lägga upp nyheter/mejl samt blänkare i Facebook-gruppen med all viktig information, precis som tidigare. 
 
Sponsorer
Stöd VARLA IBK
Gräsroten
Facebook
Instagram #varlaibk