--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Varla F08/09 bäst i Halland
2023-12-16 15:09
Bäst i Halland 2023

Stort Grattis till Varlas F08/09 som vinner över Onsala i DM-finalen.

Tjejerna spelar riktigt bra och sätter två mål redan i ett tidigt skede av matchen.

Bollen fortsätter hitta mål och tillsammans med ett riktig bra försvarsspel slutar matchen med 7-1 till Varlas favör.

Varla DJ till final i DM
2023-11-19 19:13
Varla DJ final i DM

Efter helgens gruppspel med en förlust och två vinster blev det semifinal mot Warberg.

Tjejerna gjorde två snabba mål i början av matchen och vinner med 4-1. Nu väntar finalspel i "Bäst i Halland" som genomförs den 16 december 2023. Stort Grattis 🎉

Seger i seriepremiär Damjunior Halland
2023-10-14 15:52

Premiärmatch mot Halmstad i den nybildade Damjuniorserien.

Matchen började tungt med underläge 4-1 inför sista perioden.

Efter 02:20 in i tredje perioden lossade det rejält och tjejerna gjorde 5 mål på 6 minuter!!!

Matchvinst med 5-8 och vi åker hem riktigt nöjda från ett blåsigt Halmstad