STÖD VARLA IBK - HANDLA GENOM SPONSORHUSET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
B U S
Bredd - Utmanande - Seriösa
Herr 2/JAS

Philip ny tränare för Herr Div 2
2023-08-23 21:05

Vad är det som intresserar dig med att bli tränare?

På grund av en korsbandsskada som jag ådrog mig i våras så blir det inget spel på planen för min del i år. Direkt kom tanken om att i stället hjälpa till i klubben och sedan kom frågan om att ta över Div 2 i år som tränare, då var det självklara svaret ja. Det ska bli kul att få ett annat perspektiv på innebandyn nu när man får stå utanför planen.

 

Vad kommer du tillföra laget?

Jag hoppas kunna tillföra lite rutin även om jag är ung. Vi kommer att ha ett blandat men ungt lag och då vill jag bidra med det jag upplevt själv ifrån tidigare år.

 

Hur är din ledarstil?

Jag hoppas framstå som en lugn person men med aktiv delaktighet på bänken. Jag vill att mina spelare ska göra sitt absolut bästa, men jag är för det inte rädd för att göra förändringar om sådant skulle behövas.

 

Vad kommer du ta med dig från din roll som spelare till rollen som ledare?

Det jag tar med mig är att man ska lyssna på sina spelare. Oftast har de rätt tro det eller ej. Det är dem som är ute på planen och känner bäst av själva vad som behöver göras om något inte går som det ska. Det handlar om kommunikation och tillit mellan spelare och ledare.

 

Vi avslutar med tre snabba

Assist eller mål – Assist. En lasermacka är aldrig fel

Boxplay eller powerplay - Powerplay

Hemmaplan eller bortaplan – Hemma borgen Lindälv

 

Vi önskar dig och laget lycka till i seriespel under säsongen.

Redaktionen skulle dessutom vilja tillägga att Philip coachade ”The Budvars” (några killar från A-truppen) till en hedrande andraplats i gruppen Herr A under Ängelholm outdoor i år.

 
Sponsorer
Stöd VARLA IBK
Gräsroten
Facebook