STÖD VARLA IBK - HANDLA GENOM SPONSORHUSET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
B U S
Bredd - Utmanande - Seriösa
Pojkar 08

VARLA IBK - P08
Innebandy för dig som är född 2008 och bor i Kungsbacka med omnejd
 
Träningstider:
 

Innebandysugen?

Hör gärna av dig till någon av oss tränare innan första gången men självklart kan du säga till i hallen att du vill testa på att träna med oss. Vi i Varla har som policy att alla ungdomar använder glasögon när vi tränar, det finns oftast att låna något reserv-par av ledare. Men har ni möjlighet att låna av något syskon eller kompis är det självklart bästa alternativet.


Registrera sig

För att verksamheten skall fungera behöver vi få lite information. Har man testat någon eller några gånger så är det dags att registrera sig. Under medlemsidan hittar du anmälningsformulär. Anmälan »


Medlemskap

För att få spela match, måste du ha en licens. Det får du genom att betala medlemskap och träningsavgift. Detta gör man efter man har registrerat sig. I medlem och träningsavgiften ingår ett träningsställ som består av tröja, shorts, och strumpor.

 
Sponsorer
Stöd VARLA IBK
Gräsroten
Facebook