SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
B U S
Bredd - Utmanande - Seriösa
Flickor 12/13 Anneberg

Välkommen till Flickor 11/12/13 Anneberg
 

Välkommen att spela innebandy med flickor födda 2011/12/13.
Har du en dotter eller kompis som vill testa innebandy? Va kul!

 

Hör gärna av er till Philip på tel nr 0768 - 126 126 innan första gången, men självklart kan man även säga till i hallen att man har ett barn som vill testa på att träna. Vi i Varla har som policy att alla barn och ungdomar använder innebandyglasögon när vi tränar och spelar match. Därför är det bra om ni hör av er till Philip innan så att vi hinner skaffa fram ett par låneglasögon.

 

Registrera ditt barn
För att verksamheten skall fungera behöver vi få lite information. Har man testat någon eller några gånger så är det dags att registrera barnet. Under medlemsidan hittar du anmälningsformulär.

https://www.varlaibk.nu/form/?ID=35076

 

Medlemskap
För att få spela match, måste barnet ha en licens. Det får man genom att betala medlemskap och träningsavgift. Detta gör man efter man har registrerat sig. I medlem och träningsavgiften ingår ett träningsställ som består av tröja, shorts, och strumpor.

Tränaren avgår från laget bara veckor före innebandy-premiären
2023-10-03 15:12

Andreas Olsson anslöt sig till laget under hösten 2021 och bar laget till den stabila plattform som vi just nu befinner oss på. Som läget är nu så har Olsson och föreningen kommit överens om att vi inte kommer att kunna samarbeta framgent och skiljs i samförstånd. Samtal har förts under en tid och nu rivs Olssons kontrakt med omedelbar verkan efter att en ersättning förhandlats fram.

 

Föreningen vill tacka Andreas Olsson för hans tid och engagemang i F12/13 Anneberg. Olsson togs in för att skapa en strategisk röd tråd i lagets utveckling, vilket föreningen bedömer har utförts på ett förtjänstfullt sätt. Laget kommer att lämnas över i gott skick till nästa tränare.

 

"Jag önskar F12/13 Anneberg allt gott inför framtiden, och vill tacka för möjligheten att leda det här fantastiska laget. Spelarna har alltid gett maximal ansträngning för att vi ska kunna nå våra mål. Slutligen vill jag tacka våra fans som från Dag 1 fått mig att känna mig hemma.", säger Andreas Olsson.

 

Arbetet med att hitta en ersättare till Olsson är just nu pågående. Föreningen lämnar inga ytterligare kommentarer innan ersättaren är på plats.

Lagaktivitet 2023-03-11
2023-03-13 08:21
Tjejerna tillsammans med Linnea Wall, Anna Dömstedt och Lara Heini.

Årets lagaktivitet tog riktning mot Mölnlycke och matchen mellan Pixbo-Malmö. Matchen slutade 13-6 och efteråt fick tjejerna möjlighet att träffa flera av Pixbos spelare.

 

På kvällen blev det pizza och mello.

 

Tack alla inblandade för en trevlig dag.

 

Mvh Ledarna

Klok och rutinerad tränare klar
2022-08-29 15:27
Johan efter att ha sprungit uppför Mount Everest på lunchen i torsdags.

Idag kan vi meddela att en ny tränare för laget är tillsatt!

Det blev bara en säsong för Thomas Wikman som nu har permanent återvänt till golfen. Hans ersättare är nu funnen och tillsatt! Johan Insulan, 44, heter han och ansluter till Varlas Annebergssektion efter ett helt liv i triumf. Har spelat fotboll på Hisingen och sprungit runt Anneberg en miljon gånger. Så det är med andra ord en rutinerad tränare som tar över laget.
Sportansvarige Fredrik Biörsmark är mycket glad över att kunna presentera Johan som ny tränare.
– Det här känns jättebra! Jag vet ju vad han är för en person och jag är övertygad om att han med sin rutin kommer att tillföra mycket, inte bara till Anneberg utan även till hela föreningen, säger Biörsmark.

Kontraktet är skrivet på 2+1 år vilket bäddar för kontinuitet och ”arbetsro”. Vad gäller lagbygget så kommer Johan att få fria händer att samtala med samtliga spelare ur den gångna säsongens trupp. Förhoppningsvis så kommer de första kontrakten skrivas under inom en snar framtid.

***

Vi passar även på att tacka Thomas Wikman för sina insatser i Varla IBK Anneberg. 

Kul julavslutning
2021-12-15 21:14
Här köper ni årets julklappar: https://klubbhuset.com/sv-se/foreningarklubbshop/varla-ibk/?page=1

Som vanligt blev det en jämn holmgång mot Lindome IBK. Trots manfall... tjejfall, så kämpade Signe, Nåmi, Elsa, Klara och Saga tappert i tre perioder.

 

Efteråt kunde det inte bli något annat än en chokladtårta-belöning för en väl genomförd höstsäsong.

 

Ett extra tack till fam Collvik som ställer upp när det krisar på ledarsidan, och till alla föräldrar som är med och bygger sarg.

 

Träningsmöjligheter ges under mellandagarna. Kallelser kommer så får vi se hur många som svarar ja.

 

Ha nu en riktigt bra jul alla föräldrar och barn, och tack för en väl genomförd första halva av säsongen.

 

Mvh Philip, Thomas, och Andreas

Lyckat sammandrag nere i Varberg
2021-11-28 13:54
Tjejerna hade en rolig dag lät de meddela.

Under söndagen 28 november visade sex tjejer ifrån Anneberg gott gry när vi åkte ner till Varberg för att spela sammandrag #2 av totalt 4 under säsongen. För motståndet stod Fyllinge, Särö, Åsa och Warberg. Det var glädjande att se att tjejerna visade klass.

Sammandragets delikatess var ett klapp-klapp-spel mellan Sanna, Saga och tillslut Elsa C i krysset: Helt klart värt resan bara att för att se den lagprestationen. 

Framförallt så kämpade tjejerna väl i varje match, tog initiativ till passningar inom laget och vågade skjuta mycket.

 

Tack för dagen alla inblandade önskar....

 

/Ledarna

Olsson i tårar under Varla-presentationen
2021-11-23 05:54

Nu är det officiellt – Andreas Olsson går in i Varla IBK F12/13 Anneberg.

Och Björkrisbons första presskonferens blev en känslosam historia, där demontränaren fällde flera tårar.

– Varla IBK är mitt hem, sade Andreas Olsson. 

 

Olssons kontrakt sträcker sig över tre år. Enligt kvällstidningarna har Olsson med sig en önskelista till Tingbergets kansli inför juluppehållet. Varla F12/13 Anneberg väntas storsatsa i transferfönstret, och Manchester Citys Sergio Agüero påstås vara huvudmålet.

 

Varla F12/13 Anneberg välkomnar Andreas, som också är Elises pappa.

 

Nu är vi tio tjejer och tre ledare. Kul!

Nu tar vi även emot -11:or.
2021-11-07 16:52

Om det finns tjejer födda 2011 i Anneberg/Älvsåker så tar vi emot dessa med öppna armar med start fr.o.m. nu. Vår träningsgrupp behöver växa, så det vore kul om fler kunde hitta till innebandyn. 

 

Mvh Thomas & Philip

Första träningen 6/10 kl 18:50 - Välkomna!
2021-09-29 19:52

Nu sätter äntligen innebandyn igång igen. Vi hinner genomföra 3 st träningar innan vår match mot Lindome den 17 okt. Första träningen är den 6 okt kl 18:50.

 

Mvh Philip och Thomas 

Klart med nivå till säsongen 21/22
2021-06-28 00:07

Nu är motståndet till nästa säsong klart. Vi kommer att spela Grön Svår, d.v.s. sista nivån innan Blå nivå = fullstor plan.

 

 

Flickor Grön Svår
Fyllinge IBK F11/14
Särö IBK F13/14 Blå
Särö IBK F13/14 Vit
Varla IBK F12/13 Abg
Varla IBK F13/14 1
Warberg IBF F13 Blå
Warberg IBF F13 Svart
Åsa IF F12/13 1
Åsa IF F12/13 2
 
Sponsorer
Stöd VARLA IBK
Gräsroten
Facebook