STÖD VARLA IBK - HANDLA GENOM SPONSORHUSET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
B U S
Bredd - Utmanande - Seriösa
Herrar Division 1

Melvin Abrahamsson forsätter uppåt i Varla IBK
2023-08-17 21:10

Melvin fick redan under förra säsongen kliva upp i A-truppen där han gjorde sin Div 1 debut. Melvin har visat framfötterna under en längre tid i vårt utvecklingslag, så det är kul att få ha honom som en gjuten del i vår trupp säger tränare Bystedt

Hur kändes det för dig att göra debut i Division 1 förra säsongen?

Det var otroligt kul, det är ju något man har gått och tänkt på sen man var liten och nu fick jag chansen, verkligen kul!

 

Berätta lite om din innebandybakgrund för dem som inte vet vem du är

Jag har spelat i Varla sen jag var liten, under de senaste åren har jag tränat med JAS/DIV 2 laget där jag både spelat JAS och div 2.

 

Vilken typ av spelare och lagkamrat är du?

Jag är en spelare som ger allt på planen och är seriös när det gäller både match och träning, men utanför träning och match så handlar det om att ha kul.

 

Vad är dina personliga mål med innebandyn?

Målet med innebandyn just nu är att utvecklas och hjälpa laget.

 

Hur tror du att säsongen 23/24 kommer att bli för dig och herrlaget i Div 1 Västra Götaland

Jag tror att båda jag och laget kommer att utvecklas under säsongen, känslan är att vi är en bra grupp som kommer att prestera och vinna mycket matcher.

 

Vad gör du när du inte spelar innebandy?

Till vardags går jag i skolan och pluggar ekonomi på Elof Lindälvs Gymnasium, när jag är ledig så umgås jag mycket med mina vänner.

 
Sponsorer
Stöd VARLA IBK
Gräsroten
Facebook