SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
B U S
Bredd - Utmanande - Seriösa
Flickor 12/13 Anneberg

Klok och rutinerad tränare klar
2022-08-29 15:27
Johan efter att ha sprungit uppför Mount Everest på lunchen i torsdags.

Idag kan vi meddela att en ny tränare för laget är tillsatt!

Det blev bara en säsong för Thomas Wikman som nu har permanent återvänt till golfen. Hans ersättare är nu funnen och tillsatt! Johan Insulan, 44, heter han och ansluter till Varlas Annebergssektion efter ett helt liv i triumf. Har spelat fotboll på Hisingen och sprungit runt Anneberg en miljon gånger. Så det är med andra ord en rutinerad tränare som tar över laget.
Sportansvarige Fredrik Biörsmark är mycket glad över att kunna presentera Johan som ny tränare.
– Det här känns jättebra! Jag vet ju vad han är för en person och jag är övertygad om att han med sin rutin kommer att tillföra mycket, inte bara till Anneberg utan även till hela föreningen, säger Biörsmark.

Kontraktet är skrivet på 2+1 år vilket bäddar för kontinuitet och ”arbetsro”. Vad gäller lagbygget så kommer Johan att få fria händer att samtala med samtliga spelare ur den gångna säsongens trupp. Förhoppningsvis så kommer de första kontrakten skrivas under inom en snar framtid.

***

Vi passar även på att tacka Thomas Wikman för sina insatser i Varla IBK Anneberg. 

 
Sponsorer
Stöd VARLA IBK
Gräsroten
Facebook