Samling:13:15
Aktivitetsinfo: Hemmamatch. Samling i Fjärås Idrottshall.
Dagens match mot Warberg
2020-02-23 21:18
Dessvärre blir det en förlust mot Warberg idag. Vi börjar matchen väldigt bra och det är högt tempo på planen mellan lagen. Efter halva första perioden lossnar det dock för Warberg och det står 1-3 i matchen. Vi går in i andra perioden taggade och lyckas bromsa Warberg och kvittera till 3-3, men tillslut hittar Warberg spelet igen och andra perioden avslutas 4-6. Sista perioden blir betydligt målfattigare, efter halva tiden är vi tillbaka och nosar på kvittering då det står 5-6 men tyvärr lyckas vi inte komma ikapp idag. Matchen slutar i förlust med 5-8 och Warbergs sista mål är i öppen kasse i försök till ett 6 mot 5 spel. Vi är trotts resultatet nöjda med matchbilden och våra prestationer.
Målskyttar:

1. Emilia Renken, assist Lisa Ekberg
2. Isa Frii, assist Ebba Caverö
3. Alicia Einarsson
4. Felicia Alfredsson
5. Emilia Renken

Nu är serien slut och vi placerar oss som 3:a i tabellen. Detta innebär att vi möter 2:an Warberg i kommande semifinalsrunda i slutspelet. Bäst av tre matcher och vinnaren får spela bäst av tre mot antingen Onsala eller Falkenberg i finalen. Vinnaren där kvalar sedan till Allsvenskan.

Håll utkik på Instagram och Facebook för info om matcherna, vi behöver allt ert stöd i detta tuffa play off!