STÖD VARLA IBK - HANDLA GENOM SPONSORHUSET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
B U S
Bredd - Utmanande - Seriösa
Damer JAS

Varla IBK Dam 2
3 - 5
IBK Tygriket 99
Varla IBK Dam 23 - 5IBK Tygriket 99

  INFORMATION

Matchstart:sön 07 november, 17:30
Plats:Lindälvshallen
Serie:Damer Division 2   Tabell >>
Samling:16:30
Aktivitetsinfo: Hejsan - Tjejer, efter en fantastisk start i Div 2 så fortsätter vi nu resan och nu kommer serietvån - Tygriket på besök så nu blir det tuffa tag.  

Vi har 3 st ansvars uppgifter nu för Föräldrar - Sek/Kiosk och Filmning.

Det är ett krav att vi filmar matchen då Varla förening har sålt streamingmöjligheter till abonnenter och då skall de kunna se matchen via Solidsport, en del av inkomsten går till Varla Förening och vi får bonusen att vi kan använda materialet för att analysera matcher ihop med Tjejerna.

Det kommer skickas ut ett dokument hur vi gör vi med filmning via Viber och vi kommer även printa Lathunden så den finns på plats i hallen , stativ finns på plats i hallen och via använder telefonen för att filma.

Ansvariga - Kiosk / Fam - Fam Lavås
                  - Sek ( Fam Svensson - Durell Andersson)
                  - Filmning (Fam Lantto Johansson)

Som vanligt så kommer vi med laddade batterier för att orka ge 110 % på planen och har man influensa - symptom så stannar man naturligtvis hemma.

Samling - Lindälv kl. 16.30

Ta Alltid med båda Matchtröjorna (HEMMA - BORTASTÄLL) och självklart kläder och skor  för uppvärmning - löpning utomhus oavsett väderlek.

Vi Damjuniorer använder Glasögon hela detta året ut så glöm inte dessa.

Vi behöver också ha med oss extra energi..upp till var och en , frukt eller dylikt och den stora vattenflaskan är fylld..


Vi ses - Forza Varla !!💪💪💪👍😉

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Stöd VARLA IBK
Gräsroten
Facebook