STÖD VARLA IBK - HANDLA GENOM SPONSORHUSET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
B U S
Bredd - Utmanande - Seriösa
Damer JAS

Särö
vs
Varla IBK
SärövsVarla IBK

  INFORMATION

Matchstart:fre 13 mars, 18:45
Plats:Kullavikshallen - Samling 18.45
Samling: Kullavikshallen
Aktivitetsinfo: Hejsan - Tjejer och Föräldrar, vi ledare känner nu att vi måste stämma av med er hur ni vill göra med matchen imorgon.

Vi har varit i kontakt med Särö angående matchen och diskuterat hur kopplingen finns mellan Särö skolan och Särölaget.

Yes det finns en koppling så till vida att en del spelare går på samma skola och i parallell - klassen till de 2 - Corona fallen som dök upp
på skolan i början av veckan.

Det finns dock inga symptom i Särölaget så här långt men det är ju också vanskligt att säga ngt om inkubationstiden då det är stor osäkerhet på tidpunkt för smittan och dess spridning.

Skolan är öppen som vanligt och inga restriktioner gäller som info.

Vi ledare känner inte att vi vill ta detta beslutet själva även om vi är beredda på att spela så måste ni Föräldrar få säga erat i denna komplicerade och svåra frågeställningen.

Vi har lovat att skicka ett svar till Särö idag senast kl.18.30 hur vi vill göra så lägg ett svar igen om er dotter är med eller inte imorgon.

Vi kommer inte kunna flytta matchen utan i så fall så lämnar vi WO och drar oss ur slutspelet men detta är bara en parantes i sammanhanget och skall inte spela in i er bedömning.

Dena ena Cupen efter den andra ställs in just nu...tyvärr.

Tacksam för snabba svar.

Med Vänliga Hälsningar - Ledarna

***********************************************
Hejsan - Tjejer, nu börjar slutspelet i Röd 1 och vi spelar semifinal mot Särö med dubbla möten först borta nu på Fredag i Kullavikshallem med matchstart 19.45  och sen hemma Onsdag den 18/3 i Lindälv..återkommer med ny kallelse för denna matchen.

Vi samlas 18.45 i Kullavikshallen.

MV : Nova/Thea (Vi behöver båda Målvakterna på plats)

Som vanligt gäller det att man som spelare kommer med laddade batterier (sömn/mat/dryck) och stora vattenflaskan så man är riktigt taggad inför match.

Ta alltid med båda matchtröjorna och era utekläder/skor så vi kan värma upp. Inga badtofflor !!

Vi syns i hallen och på läktaren med alla Fans - Flaggor och Hejaramsor.

Med vänlig hälsning Ledarna


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Stöd VARLA IBK
Gräsroten
Facebook