STÖD VARLA IBK - HANDLA GENOM SPONSORHUSET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
B U S
Bredd - Utmanande - Seriösa
Pojkar 13 Svart

Varla IBK
vs
Sammandrag
Varla IBKvsSammandrag

  INFORMATION

Matchstart:lör 31 oktober, 11:50
Plats:Tingbergshallen
Samling:11:20, Tingbergshallen
Aktivitetsinfo: Kul med sammandrag! Kom ihåg att följa nedan anvisningar:

ÖVRIG INFO
Vi har tillstånd att förutom lag och ledare ha 50 personer på läktaren, men pga den begränsning med avstånd som råder ber vi er att ha max 15 föräldrar per förening i publiken.

Laget: Använd ingång D till hallen och bege er till anvisat omklädningsrum. Ta med protokoll där alla spelare och ledare skall finnas uppskrivna.

Chaufförer/Publik: Använd ingång D till hallen, där ska varje person skriva ner sitt namn och mobilnummer. Därefter trappan upp till andra våningen, där finns en läktare på långsida och en läktare kortsida. OBS! Håll avstånd och tvätta händer, finns två toaletter ovanvåning och en vid handikappanpassad toalett vid ingången. Handsprit finns också vid ingång och på andra våningen.  

Det kommer att finnas ett enklare fik på ovanvåningen, kaffe o läsk och fikabröd i förpackning, betalas med Swish, ej kontanthantering.Efter match:

Vi följer HIBF:s rekommendationer att lagen bör komma ombytta och inte duscha.

Övrigt: Undvik att parkera utanför p-rutorna vid hallen utan använd parkeringen vid Varlaskolan/Tingbergsvallen.

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Stöd VARLA IBK
Gräsroten
Facebook