Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Servering Varla IBK


Våra tillbehör för att driva fiket finns numera nere i Lindälvshallen, och där finns alla saker man behöver för att sätta upp serveringen. Det finns nyckel till förrådet i nyckelboen inne i hallen.
De som har ansvaret för att det finns saker till fiket är Roger 0705-779410. 

Vi har även fik i övriga hallar när det är matcher där t ex Tingbergshallen, Älvsåkershallen, Forsgläntan. Ta kontakt med Roger i god tid för att planera fik då de är i andra hallar än Lindälvshallen.

Serveringen skall vara uppe en halvtimme före första matchen och det lag som har tilldelats den då får hämta och sätta fiket upp på läktaren. (2 bord finns på plats, dukarna ligger i förrådet) 
Tanken är att man tar fiket en stund innan sin egen match (vid samlingen), står under match och sen en kort stund efter match (när de duschar) sen är det nästa lag som tar över och samma procedur igen.

Vi vill gärna att lagen tar med lite hembakat att sälja under dagen också men det måste vara nötfritt! 
OBSKungsbacka Kommun har fullständigt förbud mot nötter, jordnötter, mandel och sesam i kommunala lokaler.

Det behöver kanske kompletteras med t ex mjölk, läsk, korv och bröd under dagen och då tar man pengar ur skrinet och lägger i kvittot för utlägget.

Domarna skall/kan betalas ur serveringskassan så domartaxan skall ligga i kassalådan och där lägger vi kvittot vi får av domaren under förutsättning att pengar finns att tillgå. Om inte så får vi betala domarna till deras konto, kvittot lämnas i kassan.

Redovisning av försäljning behövs inte göras f.n. utan kassaskrinet lämnas nere i förrådet på lördagar och till kassören på söndagskvällar.
De som har sista matchen för dagen får ta besväret att plocka ihop och bära ner fiket till förrådet samt att grovstäda på läktaren och ta ner sopsäckarna till trapphuset.
Diska upp de saker som använts och ställa tillbaka allt snyggt och prydligt.

Soporna måste tömmas på läktaren och bärs ner till trappuppgången (utanför vårt förråd).

Tack för hjälpen!

//Marknadsgruppen 
Sponsorer
Stöd VARLA IBK
Gräsroten
Facebook